Dan Diaconescu în acțiune

Române, vino la Vot să dăm Deșteptarea României! Votul este singura noastră putere! Votul este dreptatea cetățeanului! Copiii tăi așteaptă să votezi! Române, Vino la Vot, altfel nici nu știi că pierzi dreptate, demnitate și respect pentru copii noștrii!
DDmobilul este singura mașină de politician care plimbă Poporul! Nu ezita să te Plimbi cu ea! Caută DDmobilul și încredințează-i dorința ta, care se poate împlini după 25 mai!
Dan Diaconescu este singurul bărbat care a îmbrățișat peste un milion de români! Nu ezita să-l Votezi! Dan Diaconescu este singurul politician căruia îi pasă de dorințele românilor! Nu ezita să i le împărtășesti!
Dan Diaconescu și DDmobilul, mașina minune a PP-DD colindă prin România împrăștiind dragoste și speranță! Caută DDmobilul și încredințează-i dorința ta, care se poate împlini după 25 mai!

21 iunie 2013, Deputatul PP-DD Gigi Nețoiu, omul care a înșelat vigilența organizației locale, a trecut ușor de la PP-DD la UNPR!

Deputatul Gheorghe Netoiu s-a inscris in UNPR. Netoiu a fost pana acum membru al PSD si PP-DD.

"Incepand din data de 21 iunie a.c., Gheorghe Netoiu va activa in UNPR, grupul parlamentar PSD din Camera Deputatilor", a anuntat UNPR intr-un comunicat de presa remis Ziare.com.

La auzul acestei vesti, deputatul PP-DD, Daniel Fenechiu, a declarat ca Gigi Netoiu "face parte din categoria oamenilor care au reusit sa treaca de vigilenta organizatiilor locale".

"UNPR incearca sa recupereze oameni care au fost in structurile lor, au oferte care tin de business, de contracte, de pozitii in structurile administratiei publice", a declarat Fenechiu la B1TV.

In decembrie 2012, intrebat daca exista riscul ca unii parlamentari PP-DD sa plece la celelalte formatiuni politice, Gigi Netoiu a spus ca "nu, niciunul". Raspunzand la o alta intrebare si anume, daca politica este mai complicata decat fotbalul, Gigi Netoiu a spus ca "mai complicata, nu, dar mai necinstita, da".

Intrebat astfel de ce a mai intrat in politica, el a spus ca vrea sa scoata la suprafata ce este "necinstit".

"Vrem sa mai scoatem si noi din ce este necinstit, sa mai scoatem si noi la suprafata. Eu cred ca sunt unul dintre parlamentarii cel mai bine informati, cu experienta in afaceri si de obicei cunosc si spectrul asta politic, atunci eu sper din tot sufletul sa aratam ca se poate face si altfel politica si inca o data va spun, sa se fure cat mai putin", a conchis Gigi Netoiu.

Pana acum au plecat 16 deputati si doi senatori din PP-DD.

O.A., 21 Iunie 2013, Ziare.com