Dan Diaconescu în acțiune

Made in Romania! Judecătorul Păcurar i-a facut dreptate creatorului de dosare Bocșan de la Dna! Dan Diaconescu condamnat nevinovat! Aproape 9 luni să concepi motivarea sentinței date într-o săptămână! Se poate spune că ai fost însărcinat? Se poate spune că dai sentința, cauți motivele și aștepți momentul potrivit s-o servești? Asta este Justiție?

Pe ce altceva, în afară de invențiile unui așa-zis procuror Dna, specialist în mizerii, s-a bazat junele judecător Păcurar, născut aproape cu Revoluția, stagiar în 2012, uns de Băse în 2013, având în vedere că Dan Diaconescu trebuie închis neapărat:

Inculpaţii au ignorat cu desăvârşire rolul fundamental pe care presa trebuie să-l joace într-o societate democratică... folosindu-se în mod josnic... de notorietatea şi încrederea de care se bucurau în rândul unui segment al populaţiei... Instanţa remarcă, totodată, modul insidios de operare al inculpaţilor, aceştia utilizând o gamă variată de tehnici de manipulare a victimelor...

Citește mai mult despre Opt luni și jumate să concepi o motivare pentru o sentință dată într-o săptămâna...

30 august 2014, Bocșan, procuror Dna născut pentru a-l înfunda și-a realizat scopul vieții! Păcurar, pus judecător la locul și momentul potrivit, dă sentința: Cu un denunțător mort și altul arestat Dan Diaconescu merge la închisoare pe acuzații inventate!

După 8 luni jumatate de meditație suspectă, junele judecător Păcurar născut aproape cu Revoluția, a scos de la sertar motivarea condamnării infractorului Dan Diaconescu, pentru faptele imaginare sugerate de faimoasa Inchiziție a direcției naționale anticorupție!

Circ fără pâine în România... Curat murdar, coane Fănica, da să-l săltăm! Opt luni si jumatate să concepi o motivare pentru un proces la care ai participat 2 termene? Sună ca și când ai da senținta și apoi cauți motivele!

Dan Diaconescu: Stenogramele procesului dovedesc, judecătorul Păcurar nu m-a audiat sau nu a...

Postat de ddd
în: 09/12/2014 - 04:06
Comentarii: 2

O înșiruire de articole de presă despre cel care a otevizat țara, cel care a creat PP-DD, cel care n-a dormit nopțile la OTV...

Paranoia Puterii si al brațului său înarmat Dna, vis-a-vis de Presa românească: Presa calomniază, Presa șantajează, Presa subminează, Critici, deci Șantajezi!

File din dosarul împotriva mea, adică împotriva lui Dan Diaconescu, un tânăr ziarist al epocii noastre, care am stat noaptea mai mult pe la OTV, ziua mai mult pe la tribunal!

Bunul meu tata m-a învățat de mic: Dănuț, ferește-te tată de scările spitalului și de treptele tribunalului!

Se vede că nu l-am ascultat și drept urmare, fiind prea vizibil în viața acestei Românii totalitare, în care avem mai multe instituții de oprimare decât de binefacere, mă pasc unele primejdii!

Citește mai mult despre O înșiruire de articole de presă despre cel care a otevizat țara...

Fiți Jurați și Judecați! Dan Diaconescu a reamintit că nu a fost audiat în cadrul procesului în care judecătorul Adrian Păcurar l-a trimis la închisoare! Dan Diaconescu a acuzat procurorii Dna de fals și rea-credință! Dan Diaconescu a demonstrat că în perioada 21 iulie-25 iulie 2009, pe când Dna reclama că îl șantaja la OTV pe primarul din Zarand, a fost în Italia! Dosarul politic al lui Dan Diaconescu se bazează pe fals!

Pe data de 18 decembrie 2013, probele trucate ale DNA l-au convins pe judecătorul Adrian Păcuraru, de la Judecătoria Sectorului 1 București, judecător la fel de tânăr ca Revoluţia Română! Judecătorul Adrian Păcurar, l-a condamnat pe inculpatul Dan Diaconescu, fără a-l audia în propria sa apărare, la câte trei ani de închisoare pentru cele două fapte de şantaj...

Postat de ddd în 01/10/2015 - 14:39 Comentarii: 1

Curtea de Apel București: Procesul lui Dan Diaconescu, amânat pentru 9 ianuarie 2015

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au amanat, vineri, pentru 9 ianuarie judecarea dosarului in care Dan Diaconescu este acuzat de santaj, informeaza Agerpres. 

La termenul de vineri, instanta l-a audiat pe unul dintre inculpati, Doru Parv, si a decis continuarea audierilor in dosar la termenul acordat, respectiv in 9 ianuarie.

In 31 octombrie, instanta a admis administrarea mai multor probe cerute de avocati, printre care si audierea secretarei lui Dan Diaconescu.

De asemenea, toti inculpatii vor primi o copie cu interceptarile aflate la dosar.

Procesul se afla in faza de apel, dupa ce pe 18 decembrie 2013 Judecatoria Sectorului 1 l-a condamnat pe Dan Diaconescu...

Postat de ddd în 12/02/2014 - 00:30 Comentarii: 1

Dan Diaconescu, prezent la Curtea de Apel Bucureşti: Am venit astăzi să constat disperarea adversarilor mei politici și, dacă voi ieși liber din sala de judecată, înseamnă că intru în finala prezidențială. Eu am primit un prim termen în timpul campaniei electorale și un al doilea termen în ultima zi a campaniei. Astăzi, în loc să fiu la Vaslui și la Bacău, unde aveam de botezat niște copilași, s-a schimbat ora termenului. Noi eram pregătiți pentru ora 9.00, după care să plecăm în ultima zi de campanie. Nu am fost citat, nici la primul termen, nici acum, la al doilea. Eu m-am prezentat, astfel încât toată mascarada asta să se termine!

Dan Diaconescu a spus la finalul şedinţei de judecată: Nu doar că am primit un termen pentru data de 28 noiembrie, după ce eu voi deveni...

Postat de ddd în 11/04/2014 - 22:34

Fiți Jurați și Judecați! Dna continuă aberațiile inițiate de Ghe. Bocșan în cazul Dan Diaconescu! Dan Diaconescu e și mai vinovat pentru că nu regretă faptele, are un statut social dominant și a avut dificultăţi în lecturarea a mai mult de 20 de file pe zi în medie din actele dosarului FABRICAT lui! Adică, chiar de ești nevinovat, de regreți ai șanse să scapi!

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) au cerut astăzi majorarea pedepsei până la şapte ani de închisoare pentru Dan Diaconescu, în dosarul în care fondatorul postului OTV este acuzat de şantaj

Acesta a fost condamnat în primă instanţă la trei ani de închisoare cu executare de către magistraţii Judecătoriei Sectorului 1, iar acum DNA cere ca Dan Diaconescu să execute o pedeapsă de şapte ani de detenţie...

Postat de ddd în 09/30/2014 - 01:36

Opt luni și jumate să concepi o motivare pentru o sentință dată într-o săptămâna? Sună ca și când ai da senținta și apoi cauți motivele!

Dan Diaconescu despre motivarea absurdă și jignitoare a judecătorului care l-a condamnat la închisoare: Nu m-am prelevat de dreptul de a tăcea, judecătorul a uitat să mă audieze! E absurd să tac când e vorba de viața mea, când eu sunt un vorbitor! Cine crede ca eu, care nu mă pot opri din vorbit, am refuzat să vorbesc la propriul meu proces?

Stenogramele procesului dovedesc, judecătorul Păcurar nu m-a audiat sau nu a vrut să mă audieze. Orice avocat începător știe că sentința trebuie casată de drept!

Cu toate acestea motivarea tardivă a judecătorului Păcurar, proaspăt uns de Băsescu, care pare că vrea să facă uitată realitatea...

Postat de ddd în 09/06/2014 - 09:28

Încălcare de  Procedură în arestarea lui Dan Diaconescu: STATUL MILIȚIENESC ROMÂN admite că “este real insa faptul ca procurorul a omis, probabil din graba, sa treaca si ora la care a dispus prin rezolutie inceperea urmarii penale impotriva (lui) Dan Cristian Diaconescu”!

Plangerea lui Dan Diaconescu impotriva Directiei Nationale Anticoruptie si a procurorului DNA Gheorghe Bocsan.

Direcţia Naţională Anticorupţie, Unitatea Centrală

Dosar cercetare penală nr. 163/P/2009

DOMNULE PROCUROR ŞEF

Subsemnatul DIACONESCU CRISTIAN-DAN, prin apărător ales Rapcea Mihai, inculpat în dosarul de cercetare penală nr. 163/P/2009 al DNA – Centrală, formulez prezenta

PLÂNGERE

Împotriva următoarelor acte ale procurorului de caz...

Postat de ddd în 06/25/2014 - 17:50

Ce demonstrează – mai bine zis tradează – documentul DNA de răspuns la plângerea avocatului Mihai Rapcea prin care acesta semnala mai multe nereguli judiciare ale cazului Dan Diaconescu?

In primul rand:

Dupa cum vedem la punctul 1, aliniatul trei, DNA admite ca “este real insa faptul ca procurorul a omis, probabil din graba, sa treaca si ora la care a dispus prin rezolutie inceperea urmarii penale impotriva (lui) Dan Cristian Diaconescu…”. 

Perchezitia la domiciliul si biroul lui Dan Diaconescu a avut loc luni, 21.06.2010.

Ordinul de incepere a urmarii penale a fost intocmit vineri, pe 18.06.2010. Se pune intrebarea: care era graba?

Doi:

Daca ordinul de incepere a urmarii penale a fost dat pe 18 iunie, atunci, dragi profesionisti ai DNA...

Postat de ddd în 06/23/2014 - 18:46

Incredibil! Deşi are o sentinţă care îl condamnă la închisoare, Florin Ion Moţ a revenit în fruntea Primăriei Zărand!

ARAD. Circulă o vorbă prin popor: legea este făcută pentru infractori.

Însă de la o simplă vorbă spusă la mânie, la frustrare, şi până la fapte ar trebui să fie un pas mare, foarte mare. Totuşi, pasul s-a dovedit a fi destul de mic în cazul primarului din Zărand, Florin Ion Moţ

Acesta a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru luare de mită, dar a revenit în fruntea Primăriei Zărand. Două instanţe au acceptat faptul că primarul a luat mită, chiar au şi condamnat acest lucru, însă ultima dintre ele, respectiv Curtea de Apel Oradea, a hotărât că, deşi şpaga a fost probată, Moţ poate fi în continuare primar.

Este clar: legea chiar...
Postat de ddd în 05/26/2014 - 00:52

Proces Kafkian împotriva lui Dan Diaconescu. Ce anchetatori adevarați! Cum știu ei să închida omul doar din rechizitorii! Deocamdata, Dna l-a bagat cu un picior în închisoare pe Dan Diaconescu. Judecătorul Păcuraru i-a dat dreptate lui Cameluș de la Dna, pe un rechizitoriu halucinant! Sperăm că următoarul complet de judecată va da dreptate unui om nevinovat, nu colegilor magistrați de la Dna, în goana lor după Senzațional!

Procurorii DNA: câte plasme încap în studioul lui Dan Diaconescu? 

În înregistrarea unei convorbiri dintre şeful OTV şi "clarvăzătorul" Doru Pârv, Diaconescu face referire la "două plasme".

În viziunea procurorilor Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), acestea ar fi însemnat "fie 200.000 de euro, fie 2.000 de hectare de teren" cerute...
Postat de ddd în 01/29/2014 - 03:00 Comentarii: 2

Atenție dragi români, dacă se întâmplă să aveți un mobil, să vorbiți la el și să-l fi deranjat cu ceva pe Băsescu, aveți grijă să nu faceți ca-n stenogramele lui Dan Diaconescu: daca Cameluș de la Dna s-a trezit cu fundul în sus, iar judecătorul e tânăr și luptă pentru afirmare, puteți lua 9 ani de pârnaie!

Nu uitaţi că procurorii Dna compun foarte bine după Vodafone, Orange si Cosmote!

Mostră de probe cu care judecătorii din România baga oamenii în închisoare!

Astea sunt printre probele telefonice, că altele probe nu există, care au contat în judecata dreaptă a judecatorului Păduraru, care s-a exprimat pentru închiderea lui Dan Diaconescu pe data de 18 decembrie 2013.

Judecați și dumneavoastră dacă aceste probe...

Postat de ddd în 01/04/2014 - 00:40 Comentarii: 3

Dupa 13 zile de gândire profundă asupra implicațiilor cazului, un tânăr judecător român, de-o vârstă cu Revoluția română, îl condamnă pe Dan Diaconescu la trei ani fără trei zile de închisoare cu executare, pe baza fabulațiilor DNA...

Incredibil chiar și pentru o Justiție dependentă politic, care vrea să pară independentă cu atari hotărâri!

Condamnat, cum e la modă, pe baza unor convorbiri telefonice, ale căror suporturi magnetice au dispărut din dulapurile procuraturii, dovezile constând deci în stenograme imaginare, atâta vreme căt nu au fundament!

Condamnat, cum e la modă, pe baza interpretării inchizitorial-aberante a unor convorbiri telefonice, bazate pe stenograme mai mult sau mai puțin imaginare!

Condamnat...

Postat de ddd în 12/23/2013 - 03:37 Comentarii: 1

Dan Diaconescu a fost condamnat pe 18 decembrie 2013, de Judecatoria Sectorului 1 prin Adrian Păcuraru, la trei ani de inchisoare cu executare, pasămite pentru șantajarea fostului primar al comunei arădene Zărand(arestat, dar bun de martor) și a omului de afaceri Paul Petru Țârdea(decedat, dar bun de martor)!

Gheorghita Mateut, avocatul lui Dan Diaconescu, a declarat in urma cu cateva minute ca va ataca la instanta superioara decizia de condamnare a clientului sau.

"Asteptam sa fie redactata motivarea, sa vedem cum justifica magistratii decizia pe care au luat-o, dupa care vom face apel. Decizia de astazi nu este definitiva, eu am cerut achitarea clientului meu", a spus Gheorghita Mateut.

Instanta l-a condamnat pe Dan Diaconescu la cate trei ani de inchisoare...

Postat de ddd în 12/23/2013 - 02:19 Comentarii: 1

Camelus Paduraru, procurorul de sedinta al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) a cerut vineri instantei Judecatoriei sectorului 1 condamnarea lui Dan Diaconescu la doua pedepse a cate 9 ani de inchisoare!

Magistratii vor decide pe 18 decembrie daca il condamna la inchisoare pe Dan Diaconescu in dosarul in care este acuzat ca s-a folosit de calitatea sa de la postul OTV pentru a santaja mai multe persoane.

Pe langa pedeapsa ceruta pentru Dan Diaconescu, procurorul a mai cerut pentru Doru Parv o pedeapsa de 8 ani de inchisoare si pentru Mitrus Ghezea o pedeapsa 7 ani de inchisoare pentru santajarea mai multor persoane prin intermediul unor emisiuni de televiziune realizate de OTV.

De asemenea, procurorul Camelus Paduraru a mai cerut ca cei trei inculpati sa...

Postat de ddd în 12/21/2013 - 03:10 Comentarii: 1

Foarte ciudat: Primarul de la Zărand scapă de puşcărie: Moţ a fost condamnat la doi ani şi patru luni, cu suspendare...

Tribunalul Bihor s-a pronunţat, ieri, în cazul lui Ioan Florin Moţ, primarul comunei Zărand, trimis în judecată de DNA pentru luare de mită. Instanţa l-a condamnat pe edil la doi ani şi patru luni, cu suspendarea sub supraveghere, cu un termen de şapte ani, însă hotărârea nu este definitivă.

În condiţiile în care Ioan Florin Moţ se afla în stare de arest preventiv, completul a decis punerea sa în libertate, dacă nu este arestat în altă cauză. Cum primarul nu era arestat în altă cauză, angajaţii Penitenciarului Oradea, au îndeplinit, ieri, la orele amiezii, ultimele formalităţi, pentru eliberarea sa.

Pe lângă pedeapsa de doi ani şi patru luni de...

Postat de ddd în 12/21/2013 - 02:20 Comentarii: 1

La aproape doi ani de când judecă în dosarul în care patronul OTV, Dan Diaconescu, este acuzat de șantajarea unui primar, magistrații Judecătoriei Sectorului 1 aproape că au terminat cercetarea judecătorească!

Surse judiciare sustin ca, in cateva termene, instanta urmeaza sa pronunte hotararea pe fondul cauzei. Dan Diaconescu s-a prezentat personal in fata instatei, la inceputul acestei saptamani, insa, desi s-ar fi asteptat sa afle verdictul, acest lucru nu s-a intamplat. Dosarul va fi luat din nou in discutie in data de 14 octombrie.

De remarcat este faptul ca, in 2010, impotriva lui Diaconescu au existat doi denuntatori. Patronul Petre Paul Tardea si primarul aradean Ion Florin Mot.

Acum, inaintea verdictului, situatia unei eventuale audieri a acestor...

Postat de ddd în 12/21/2013 - 02:09 Comentarii: 1

Stenogramele corupției din Zărand: „Primare, hai, ajută-mă să le rezolv, ai 40000 euro cât mi-ai cerut săptămâna trecută!”

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea l-au trimis în judecată, săptămâna trecută, în stare de arest preventiv, pe Ion Florin Moț, primar al comunei Zărand (Arad), pentru acuzaţiile de luare de mită și spălare a banilor.

Edilul este celebru după ce a denunţat că ar fi fost şantajat de Dan Diaconescu. Moț își încuia telefonul în mașină pentru a nu fi prins când primea șpăgile. Același primar l-a acuzat pe realizatorul TV Dan Diaconescu de șantaj!

Rechizitoriul în acest caz de corupţie a fost realizat într-un timp record, o săptămână:

12 iulie 2013 –FLAGRANTUL- Moţ Ion Florin a primit de la...

Postat de ddd în 12/21/2013 - 02:08 Comentarii: 1

Primarul comunei Zărand, Ion Florin Moţ, reţinut de procurorii DNA, pentru că a primit peste 11.000 de euro mită din 40.000 de euro promişi de o persoană care avea nevoie de avize pe acte, a fost arestat preventiv, sâmbătă, de Tribunalul Bihor

Tribunalul Bihor a judecat, sâmbătă, solicitarea de arestare preventivă formulată de procurorii DNA - Serviciul Teritorial Oradea pe numele primarului din comuna arădeană Zărand, Ion Moţ, anchetat pentru luare de mită şi spălare de bani.

Potrivit unor surse judiciare, edilul a refuzat să facă declaraţii, prevalându-se, la fel cum a făcut-o şi în faţa procurorilor, de dreptul la tăcere. În urma dezbaterilor desfăşurate în Camera de Consiliu, fără public, completul de judecată a admis solicitarea procurorilor DNA şi a dispus...

Postat de ddd în 12/21/2013 - 02:07 Comentarii: 1

Martorul denunţător din dosarul de şantaj al lui Dan Diaconescu, omul de afaceri Paul Ţârdea, a fost citat, luni, cu mandat de aducere la Judecătoria Sectorului 1, pentru a da declaraţii în decembrie, termen la care a fost citat şi primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu

Instanţa a constatat, la termenul de luni al procesului, că Ţârdea nu s-a prezentat, deşi fusese citat în acest sens. În aceste condiţii, judecătorul de caz a hotărât emiterea unui mandat de aducere pe numele martorului denunţător, pentru data de 17 decembrie.

Dacă mandatul va fi dus la îndeplinire în 17 decembrie, omul de afaceri va veni la instanţă însoţit de un poliţist

Tot la termenul de luni, instanţa a dispus, din nou, citarea primarului Sorin Oprescu, pentru ca şi acesta să dea o...

Postat de ddd în 12/20/2013 - 14:57 Comentarii: 3

Judecatoria sectorului 1 Bucuresti reia pe 24 septembrie 2012, dezbaterile in procesul in care patronul OTV Dan Diaconescu, Doru Parv si Ghezea Mitrus sunt judecati pentru santajarea unor persoane, de la care ar fi cerut importante sume de bani pentru a nu difuza reportaje TV compromitatoare cu ele

La termenul anterior al procesului de santaj, care a avut loc in 3 iulie, instanta Judecatoriei sectorului 1 Bucuresti i-a revocat lui Dan Diaconescu masura interdictiei de a parasi tara, data in 2 octombrie 2010. Directia Nationala Anticoruptie (DNA) a contestat decizia Judecatoriei sectorului 1 la Tribunalul Capitalei, care in 16 iulie a respins ca nefondat recursul acuzarii, aceasta hotarare ramanand definitiva.

In 21 octombrie 2010, patronul postului OTV, Dan Diaconescu,...

Postat de ddd în 12/20/2013 - 13:28

Tribunalul Bucureşti decide luni, 9 iulie, dacă patronul OTV şi liderul Partidului Poporului - Dan Diaconescu va scăpa de interdicţia de a părăsi ţara impusă acum aproape doi ani în dosarul de corupţie în care acesta este inculpat pentru şantaj

Magistraţii de la tribunal vor soluţiona recursul declarat de DNA împotriva deciziei Judecătoriei Sectorului 1, instanţa care judecă în primă fază dosarul lui Diaconescu, care a hotărât pe 3 iulie că nu se mai impune menţinerea acestei interdicţii faţă de patronul OTV.

"Admite cererea formulată de inculpatul Diaconescu Cristian Dan de revocare a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi ţara. În baza art. 139 alin. 2 teza a II-a C.pr.pen. rap. la art. 145 ind. 1 C.pr.pen. revocă măsura preventivă a obligării de a nu părăsi...

Postat de ddd în 12/20/2013 - 00:20

Directia Nationala Anticoruptie a sesizat CNA cu privire la sase editii ale emisiunii "Dan Diaconescu direct", de la OTV, in care Dan Diaconescu, judecat pentru santaj, "a initiat o campanie de denigrare si de intimidare" la adresa Directiei si a procurorului Gheorghe Bocsan

Potrivit sesizarii DNA, "in data de 25 octombrie, jurnalistul Dan Diaconescu, asociat majoritar la SC Ocram Televiziune SRL si realizator de programe la postul de televiziune OTV, a fost trimis in judecata intr-un dosar instrumentat de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie, pentru doua infractiuni de santaj", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com. Sesizarea precizeaza ca Dan Diaconescu a initiat o campanie de denigrare sustinuta la adresa institutiei, a procurorului care a instrumentat cauza...

Postat de ddd în 12/19/2013 - 04:27

DNA contra DDD. Un Rechizitoriu halucinant. Jurnalistul Dan Diaconescu e catalogat drept “ventriloc” si e incriminat, ca pe vremea lui Petru Groza, cu citate din Plesu și CTP

Dna: Singurul adevar: “OTV are puterea de a ingrozi”

“Inculpatul Dan Diaconescu ne face să credem că este de fapt un ventriloc sau o interfaţă performantă IT, un fel de realitate virtuală complexă, nişte buze care se mişcă eliberând în atmosferă unde acustice scăpate cu totul din constrângerile neadecvate ale mentalului propriu“, scrie, în rechizitoriul compus în cazul lui Dan Diaconescu, procurorul de caz Gheorghe Bocşan.

Potrivit procurorului, “parafrazându-l pe Flaubert, Dan Diaconescu este însuşi postul „OTV” – este creatorul lui, este vedeta ce îi susţine imaginea, „patronul” (deţinând...

Postat de ddd în 12/19/2013 - 03:15

PROBE CU CARE JUDECĂTORII DIN ROMÂNIA BAGĂ OAMENII ÎN ÎNCHISOARE! Astea sunt printre probele telefonice, că altele probe nu există, care au contat în judecata dreaptă a judecatorului Păduraru, care s-a exprimat pentru închiderea lui Dan Diaconescu pe data de 18 decembrie 2013

Judecați și dumneavoastră dacă aceste probe(interceptări crase) pot fi admise în instanță...

Din schimburile de replici reproduse mai jos se desprind următoarele idei, spun harnicii procurorii DNA, despre discuțiile pe marginea unui contract de publicitate:

*Din aceste convorbiri rezultă că Dan Diaconescu a încasat arvuna şi negociază, alături de colaboratorul său Mitruş (Mihai) Ghezea cu Paul Ţârdea modul în care se vor face următoarele plăţi".

*Diaconescu este...

Postat de ddd în 12/19/2013 - 03:09

Dna a terminat Compunerea: Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, Doru Pârv şi Ghezea Mitruş au fost trimiş în judecată de procurorii anticorupţie, pentru şantajarea primarului comunei arădene Zărand, Ion Moţ, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) îl acuză pe Cristian Dan Diaconescu, asociat majoritar la SC Ocram Televiziune SRL şi realizator de programe la postul de televiziune OTV, de două infracţiuni de şantaj.

Alături de Dan Diaconescu vor fi judecaţi Dorel Petru Pârv, realizator de programe la OTV, administrator la SC Kundalini SRL, "recidivist postexecutoriu", şi Ghezea Mitruş, jurnalist, fost realizator de programe la OTV, fost director general al publicaţiei "Atac la persoană", ambii fiind acuzaţi de...

Postat de ddd în 12/19/2013 - 03:00

În rechizitorul de trimitere în judecată a patronului televiziunii OTV, procurorul de caz din cadrul Dna, Gheorghe Bocșan, a precizat că Dan Diaconescu a plăsmuit complicate intrigi politice, prezentându-se ca o inocentă şi imaculată victimă a acestora cu scopul evident de a părea un apostol al luptei epice cu politicienii, imagine de care s-a folosit magistral pentru a-şi marca scopurile personale!

În rechizitoriul prin care procurorii anticorupţie l-au trimis în judecată pe patronul şi realizatorul OTV Dan Diaconescu, document obţinut de MEDIAFAX, procurorul îi citează, în preambul, pe pianistul Dan Grigore, pe comentatorul Cristian Tudor Popescu sau pe filosoful Andrei Pleşu, folosindu-se de referiri ale celor trei la "fenomenul" şi conduita OTV, cu scopul de a creiona o...

Postat de ddd în 12/19/2013 - 02:55

Atențiune, Dna te ascultă, dar tu plătești ascultarea! Procurorii vor să te bage la zdup dupa Compunerea de Sus, dar tu trebuie să taci, altfel faci declaraţii mincinoase şi calomnioase la adresa oamenilor de stat de la Dna!

Fragmente din rechizitoriul Dna împotriva lui DD, în vederea trimiterii în judecată și a închiderii acestuia:

Dan Diaconescu a făcut în permanenţă declaraţii mincinoase şi calomnioase referitoare la procurori, iar pe postul OTV a dus o campanie furibundă la adresa anchetatorului Gheorghe Bocşan, arată procurorii anticorupţie în rechizitoriu.

Patronul postului OTV, Dan Diaconescu, Doru Pârv şi Ghezea Mitruş au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie, pentru şantajarea primarului comunei arădene Zărand, Ion Moţ, precum şi a omului...

Postat de ddd în 12/19/2013 - 02:54

Motivarea Judecătoriei Sectorului 1, referitoare la plângerea formulată de către Dan Diaconescu, împotriva ordonanţei de prelungire a măsurii preventive a obligării de a nu părăsi ţara, cerere judecată în data de 2 august 2010!

R O M Â N I A JUDECĂTORIA SECTORUL 1 BUCUREŞTI Dosar nr. 34668/299/2010

INCHEIERE Şedinţa din Camera de Consiliu din data de 02 August 2010

Completul compus din: PREŞEDINTE – MIHEŢ DARIA ISABELA GREFIER – ALINA DRAGNEA

Ministerul Public – Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a fost reprezentat de procuror Trifan Mihaela.

Pe rol soluţionarea cauzei penale privind pe petentul Diaconescu Dan Cristian, având ca obiect plângere împotriva ordonanţei procurorului prin care s-a dispus prelungirea...

Postat de ddd în 12/19/2013 - 01:16 Comentarii: 1

Dna a ajuns la concluzia că Dan Diaconescu are o cârtiță printre procurori! Dan Diaconescu ar fi fost avertizat, în 2005, de către o persoană din interiorul PNA, că urmează să fie săltat pentru şantaj. Patronul OTV, Dan Diaconescu, a fost la un pas de arestare în 2005, când se presupune că l-ar fi şantajat pe omul de afaceri Petre Paul Ţârdea

Flagrantul procurorilor anticorupţie a eşuat însă, conform unor surse judiciare, din cauza scurgerilor de informaţii care ar fi ajuns la urechile bossului OTV, acesta şi-a schimbat tactica la 180 de grade. Astfel, el a refuzat să mai primească banii ceruţi lui Ţârdea, spunându-i acestuia că doreşte să încheie un contract de publicitate.

Povestea a început în primăvara lui 2005, când Petre Paul Ţârdea ar fi apelat la Dan Diaconescu...
Postat de ddd în 12/19/2013 - 01:02

Dosarele făcute lui DD de Dna  se prezintă ca momeali aruncate judecătorilor, doar-doar s-o prinde la unu! Dna recunoaște că nu are nici o probă în legătură cu așa-zisul șantaj al lui DD din 2005, în afară de niste stenograme fără suport magnetic și de niște martori sub presiune!

De ce ar fi scăpat Dan Diaconescu de arestare în 2005

Horia Adrian Miclescu, fost adjunct al şefului DNA, susţine că în aprilie 2005 nu s-a mai realizat acţiunea de prindere în flagrant a lui Dan Diaconescu deoarece acesta şi colaboratorul său Mihai Ghezea "au schimbat locaţia şi exista riscul pierderii banilor".

Decizia de a se renunţa la flagrant a fost luată "de comun acord de întreaga echipă, adică de mine, de şeful de la secţia anticorupţie care atunci era Vasile Drăghici, de...

Postat de ddd în 12/19/2013 - 01:00

DD: Este un nou episod din telenovela statul împotriva lui Dan Diaconescu. Tot statul român e împotriva mea. Dacă OTV a vorbit despre primari corupți, se consideră că e șantaj!

Dan Diaconescu face cărare la DNA. Patronul OTV Dan Diaconescu s-a prezentat, vineri dimineaţă, la DNA, pentru a da o declaraţie în legătură cu ultima acuzaţie de şantaj şi ameninţare care i-a fost adusă la cunoştinţă de procurorii anticorupţie în urmă cu o zi

Ultima acuzaţie adusă lui Diaconescu este de şantaj şi ameninţare, după ce i s-ar fi cerut o sută de mii de euro omului de afaceri Paul Petru Ţârdea, faptă în care ar fi implicat şi fostul director al publicaţiei Atac la persoană Mihai Ghezea.

Avocatul Daniel Fenechiu, reprezentantul lui Dan Diaconescu, a declarat reporterilor, joi,...

Postat de ddd în 12/18/2013 - 05:17

Pages

Subscribe to Front page feed